Suomen Pakuri Oy

Suomen Pakuri Oy perustettiin Itä-Suomen yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen hankkeen tulosten hyödyntämiseen. Tarjoamme metsänomistajille avaimet käteen -palvelun pakurin viljelyyn. Olemme maailmassa ainut pakuriymppejä valmistava yritys, jolla on tarjota sekä tieteellisesti että käytännössä toimiviksi osoitettuja pakuriymppejä.

Pakuriymppien myymisen asiakaskäyttöön olemme aloittaneet alkuvuodesta 2016.

Suomalaisyrityksistä 2,6 prosenttia kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Yrityksemme on yksi niistä. Alla näet reaaliaikaisen seurannan luottoluokituksestamme.

Miksi valita meidät?


Miksi meiltä?

Olemme ainut toimija alalla, jonka ymppien toimivuus on todettu sekä tieteellisesti että käytännössä

Taustalla tutkimusta

Tutkijamme ovat kehittäneet koko pakurinviljelymenetelmän ensimmäisenä maailmassa. Meillä on siis lähes kymmenen vuoden "etumatka" kilpailijoihin verrattuna.

Aluekohtainen sienikanta

Toimitamme aina viljelyalueella parhaiten toimivan alueellisen sienikannan yli 30 alueellisen sienikannan joukosta. Tällä on suuri ero itävyyden, kasvunopeuden ja satotuottojen kannalta.

Pidemmät ympit

Ymppimme ovat pitempiä kuin yleisesti alalla tarjottavat ympit. Tällä on suuri vaikutus itävyyden kannalta.

Vakavarainen yritys

Luottoluokituksemme on AAA ja omavaraisuusasteemme 92%. Olemme lunastamassa lupauksemme myös kun satosi valmistuvat. Luottoluokituksemme näet reaaliaikaisesti päivittyvänä sivuiltamme.

Saat vakuutuksen

Tarjoamme viljelijöillemme myös vakuutuksen, jolla voit turvata viljelmäsi yleisimmiltä riskeiltä (mm. varkaudet ja metsätuhot)

Lahopuu hyötykäyttöön

Olemme kehittäneet jatkojalostusmenetelmiä myös viljelmältä tulevalle lahopuulle. Voimme siis tarjota viljelijöillemme rahanarvoisen jatkokäytön myös puun lahonneille osille.

Hintatakuu

Annamme istutuspaketin yhteydessä kirjallisen ostositoumuksen, jossa sitoudumme ostamaan viljelijöiltämme valmistuvat sadot VÄHINTÄÄN markkinahinta lisättynä ympin hinnalla, joten vaikka saisit muualta ympit ilmaiseksi saat viljelijänämme paremman tuoton sijoituksellesi. Tälläkin hetkellä ostohintamme on alan paras.

Ei myyntipakkoa

Emme sido viljelijöitämme uhkasakoilla tai vastaavilla sanktioilla. Voit vapaasti myydä satosi myös muualle tai vaikkapa jatkojalostaa itse.

Jatkuvasti kehittyvä

Kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita ja tuomme uusia tuotteita markkinoille. Tuotamme tutkimustuloksia koeviljelmiltämme satojen optimoinnin avuksi. Viljelijänämme tiedät olevasi aina kehityksen kärjessä.

Luonto lähellä: pakuri

Katso Ylen tekemä juttu pakurista ja meistä. Pääset myös kurkistamaan, miltä laboratoriossamme näyttää.