Tietoa meistä

Suomen Pakuri Oy

Ainut toimija, jonka ymppien toimivuus on tieteellisesti ja käytännössä testattu.

Suomen Pakuri Oy perustettiin Itä-Suomen yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen hankkeen tulosten hyödyntämiseen. Tarjoamme metsänomistajille avaimet käteen -palvelun pakurin viljelyyn. Olemme maailmassa ainut pakuriymppejä valmistava yritys, jolla on tarjota sekä tieteellisesti että käytännössä toimiviksi osoitettuja pakuriymppejä.

Pakuriymppien myymisen asiakaskäyttöön olemme aloittaneet alkuvuodesta 2016.

Suomalaisyrityksistä 2,6 prosenttia kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Yrityksemme on yksi niistä. Alla näet reaaliaikaisen seurannan luottoluokituksestamme.

Miksi kannattaa valita meidän tuotteemme?

Taustalla tutkimusta

Olemme ainut toimija alalla, jonka ymppien toimivuus on todettu sekä tieteellisesti että käytännössä.

Tutkijamme ovat kehittäneet koko pakurinviljelymenetelmän ensimmäisenä maailmassa. Meillä on siis lähes kymmenen vuoden "etumatka" kilpailijoihin verrattuna.

Kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita ja tuomme uusia tuotteita markkinoille. Tuotamme tutkimustuloksia koeviljelmiltämme satojen optimoinnin avuksi. Viljelijänämme tiedät olevasi aina kehityksen kärjessä.

Hintatakuu ja vakuutus

Annamme istutuspaketin yhteydessä kirjallisen ostositoumuksen, jossa sitoudumme ostamaan viljelijöiltämme valmistuvat sadot VÄHINTÄÄN markkinahinta lisättynä ympin hinnalla, joten vaikka saisit muualta ympit ilmaiseksi saat viljelijänämme paremman tuoton sijoituksellesi. Tälläkin hetkellä ostohintamme on alan paras.

Tarjoamme viljelijöillemme myös vakuutuksen, jolla voit turvata viljelmäsi yleisimmiltä riskeiltä (mm. varkaudet ja metsätuhot)

Aluekohtainen sienikanta

Toimitamme aina viljelyalueella parhaiten toimivan alueellisen sienikannan yli 30 alueellisen sienikannan joukosta. Tällä on suuri ero itävyyden, kasvunopeuden ja satotuottojen kannalta.

Pidemmät ympit

Ymppimme ovat pitempiä kuin yleisesti alalla tarjottavat ympit. Tällä on suuri vaikutus itävyyden kannalta.

Vakavarainen yritys

Luottoluokituksemme on AAA ja omavaraisuusasteemme 92%. Olemme lunastamassa lupauksemme myös kun satosi valmistuvat. Luottoluokituksemme näet reaaliaikaisesti päivittyvänä sivuiltamme.

Ei myyntipakkoa

Emme sido viljelijöitämme uhkasakoilla tai vastaavilla sanktioilla. Voit vapaasti myydä satosi myös muualle tai vaikkapa jatkojalostaa itse.

Luonto lähellä: pakuri

Katso Ylen tekemä juttu pakurista ja meistä. Pääset myös kurkistamaan, miltä laboratoriossamme näyttää.