Tärkeä tietää ympeistä

Pakuriymppien myyntiin voit törmätä yllättävienkin tahojen toimesta. Haluamme muistuttaa, että olemme ainut pakuriymppien toimittaja, jonka pakuriymppien toimivuus on tieteellisesti todistettu mm. kymmenien eri koetilojen avulla. Olemme pakuriymppien laadun kehittämisessä vuosia muita edellä.

Meillä on yhteistyökumppaneidemme kanssa hallussa koko pakurin arvoketju – aina ymppien valmistamisesta, jatkojalostukseen ja ulkomaanvientiin asti. Pakuriviljelmien valmistuttua olemmekin suurin valmiin pakurin ostaja Suomessa. Koska tuotantoketjumme vaatii, että meillä on tarkkaan sertifioidut menetelmät ja tieto ymppien alkuperästä, olemme linjanneet, että tulemme ostamaan tällöin valmista pakuria pääosin meidän viljelijöiltämme.

Lupaamme viljelijöillemme maksaa valmiista pakurista ainakin ymppiemme hinnan suurempaa ostokilohintaa, jolloin asiakkaanamme saat aina parhaan tuoton sijoituksellesi, vaikka saisit ymppejä jostain ilmaiseksi. Tulemme pitämään siis huolen, että asiakkaanamme tulet saamaan alan parhaan tuoton sijoituksellesi nyt ja jatkossakin.

Suomen Pakuri Oy

Mikkelintie 568, 45370 Valkeala
Sähköposti: info@suomenpakuri.fi
Puhelin: 0400 317 969

Pakurin käyttö

Pakuria käytetään luonnonlääkintään Aasiassa ja Venäjällä. Keski-Euroopassa ja Amerikassa pakurilla arvioidaan olevan suuri tulevaisuus.

Pakurin viljely

Pakuri istutetaan koivuihin. Ensimmäinen sato on korjattavissa 5–6 vuoden päästä. Pakurisieni voi tuottaa useita satoja. Vähintään satoja euroja.